Vi har tyvärr ingen festvåning längre
Meny 1
- Parmalindad färsk sparris med hyvlad parmesan och Braesola med färskost och ruccola
- Rimmad färsk Torsk med med betor, brynt smör och pancetta
- Choklad och karamellparfait med hallon och blåbär
Pris per person: 364kr inkl. moms (325kr exkl. moms)
Meny 2
- Pepparrotscheesecake med rökt renstek, toppad med gräslök och sikrom
- Halstrad Rödingfile´ med champagnesås och potatiscylinder med rökt lax och dill, vårprimörer
- Nutellamousse med rostade hasselnötter och peach melba
Pris per person: 386kr inkl. moms (345kr exkl. moms)
Meny 3
- Kräftstjärtskagen toppad med löjrom i glas, kavringsticks
- Rosmarinstekt Fläskfile´ med Karljohansvampsås, picklade grönsaker och röstipotatis
- Lime och kokospannacotta med jordgubbssalsa
Pris per person: 420kr inkl. moms (375kr exkl. moms)
Meny 4
- Lättrimmad lax med citron och örter, rostad blomkål och dill och kumminkräm
- Rosastekt Lammytterfile´ med chevre´, rökt sidfläsk och timjan. Rödvinssky och rostad färskpotatis
- Fransk chokladtårta med sommarbär och lättvispad grädde
Pris per person: 425kr inkl. moms (380kr exkl. moms)
Meny 5
- Tre sorters tapas (skagen på kavring, rensteksstubbe, laxröra på crostini)
- Renrostbiff med tranbärssky, kantarell och potatistårta och harricot vertes
- Minitrifle med mandel och hjortron
Pris per person: 431kr inkl. moms (385kr exkl. moms)
Meny 6
- Västerbottenostpaj med sikrom, rödlök, gräslök och smetana
- Citronbakad Kalventrecote, rostad vitlökssky och bakade körsbärstomater, oreganorostad färskpotatis
- Vit choklad pannacotta och rabarberkompott med kanel
Pris per person: 431kr inkl. moms (385kr exkl. moms)
Klassisk meny
- Sikrom med klassiska tillbehör och rostade toasts
- Pepparstek med cognacflamberad pepparsås, pomme neuf och baconlindade haricot vertes
- Chokladtårta med apelsingrädde och kanderade apelsinskal.
Pris per person: 414kr inkl. moms (370kr exkl. moms)